PreMed A/S vinder ambulancekontrakt i Region Nordjylland


Tilmelding

2. februar 2021

PreMed A/S vinder ambulancekontrakt i Region Nordjylland

Region Nordjylland har netop offentliggjort resultatet af ambulanceudbuddet, hvor PreMed A/S er blevet tildelt Delaftale Vest og Delaftale Syd.

”Vi er stolte over at have vundet Delaftale Vest og Delaftale Syd, da det er kulminationen på et langt udbudsforløb, hvor vores dedikerede team har arbejdet intensivt på at lave et tilbud funderet på en høj kvalitet til en skarp pris. PreMed blev etableret med visionen om at komme ind på det danske ambulancemarked, derfor var dette udbud særdeles vigtigt for os” udtaler direktør Anders Vikke.

PreMed A/S blev stiftet i 2018 af Kenneth Kronohage, Heidi Vikke og Anders Vikke, der alle har baggrund i ambulancetjenesten. I 2020 købte finske 9Lives 51 % af PreMed, hvilket åbnede muligheden for at deltage i ambulanceudbud.

”Vi er utroligt glade for at have vundet to områder i Region Nordjylland, da det er helt i tråd med vores vækststrategi i Danmark. Vi har længe set det danske ambulancemarked som utroligt spændende, fordi der har været et behov for konkurrence. Samtidig vægtes kvalitet højt i udbuddene, hvilket er afgørende for os, da vi som organisation ikke vil kompromittere kvaliteten. Vi ser frem til det kommende samarbejde med Region Nordjylland og til de kommende ambulanceudbud, da vi har en ambition om betydelig vækst på det danske marked” Udtaler Markus Ulfstedt, der er bestyrelsesformand for 9Lives og PreMed.

PreMed begynder at køre ambulance i Region Nordjylland den 1. april 2022 og skal jf. kontrakten, køre i Regionen i minimum fem år.

”Selv om der er mere end et år til vi starter med at levere ambulancetjeneste i Region Nordjylland, så begynder arbejdet med at implementere kontrakten allerede nu. Det er en stor opgave at starte en kontrakt af denne størrelse og ambulancetjenesten er en kritisk del af samfundets infrastruktur, derfor skal alt være på plads til kontraktstart den 1. april 2022. Desuden er det vigtigt for os at møde potentielt kommende medarbejdere og samarbejdspartnere, hurtigst muligt. Vi ser frem til et godt samarbejde og tæt dialog med både Regionen og vores kommende medarbejdere” siger direktør Anders Vikke.

For yderligere information, kontakt direktør Anders Vikke på tlf. 28744112 eller på anders.vikke@premed.dk