Nyhedsbrev nr. 9Så er det tid til nyheder igen!

Når vi ansætter personale, indretter baser og biler, tester udstyr osv. har vi altid for øje at skabe en arbejdsplads hvor der er et godt arbejdsmiljø og fokus på faglighed, ansvar, inddragelse og rum til kreativitet.
Rekruttering af personale

Rigtig mange af jer ønsker at være en del af vores team, og det er vi dybt taknemmelige for.Vi kan med stor glæde nu fortælle, at Christian Dahl Pedersen og Thomas Kring Buck-Nielsen, bliver vores faglige instruktører i Vest. Christian tiltræder sin stilling den 1. februar 2022, og Thomas den 1. marts 2022. Vi glæders os rigtig meget til at byde dem velkommen.


Christian Dahl Pedersen, Faglig instruktør i Vest.


Thomas Kring Buck-Nielsen, Faglig instruktør i Vest


I øjeblikket arbejder vi også på højtryk for at indgå ansættelseskontrakter med alle jer, der har tilkendegivet, at I ønsker ansættelse hos os pr. 1. april 2022.

Ligeledes har vi slået vores ubesatte stillinger op. Der er ansøgningsfrist d. 28. januar 2022, og samtalerne afvikles løbende.

Hvis I ellers går med spørgsmål og/eller bekymringer, er I meget velkomne til at kontakte os på mail eller telefon.Vores sidste baser er på plads

Hen over jul og nytår har vi arbejdet intenst på at indgå aftaler vedr. lejemål til vores sidste baser.

Vi har sendt underskrevne kontrakter på de eksisterende baser i Terndrup, Støvring og Hurup Thy retur til Falck, og afventer deres nu deres tilbagemelding.

Ligeledes kan vi præsentere en renoveret base i Aars. Basen placeres på Industrivej 52, og bliver den største af vores baser i delområde Syd.


Succesfulde informationsmøder

Vores seneste informationsmøder var af en mere uformel karakter, end dem vi hidtil har afholdt.

Julearrangementet på vores base v. Sjællandsvej 9 i Hobro og nytårsarrangementet på vores base v. Mågevej 13 i Fjerritslev var en stor succes. Her var der rig mulighed for både at udforske vores to første baser og gå på opdagelse i vores første færdigbyggede ambulance.
Ligeledes var der rig mulighed for en uformel snak og hygge med fremtidige kolleger. Tusind, tusind tak til alle jer der tog jer tid til at kigge forbi, vi sætter stor pris på jeres engagement og feedback 😊

Vi glæder os til at møde jer igen på vores næste informationsmøder som afholdes i marts 2022. Vi melder dato og sted ud så snart vi har det plads.


På snarligt genhør!


De bedste hilsner

Team PreMed