Nyhedsbrev nr. 8Så er det tid til flere nyheder!

Når vi ansætter personale, indretter baser og biler, tester udstyr osv. har vi altid for øje at skabe en arbejdsplads hvor der er et godt arbejdsmiljø og fokus på faglighed, ansvar, inddragelse og rum til kreativitet.
Rekruttering af personale

Rigtig mange af jer ønsker at være en del af vores team, og det er vi dybt taknemmelige for.

Senest har vi ansat to yderst kompetente faglige instruktører og en erfaren konsulent fra årsskiftet.Vi kan med stor glæde fortælle, at vores to første faglige instruktører bliver Henrik Dalum og Anders Fjordback, som sammen skal dække område syd.


Henrik Dalum, Faglig instruktør i delområde syd


Anders Fjorback-Kristensen, Faglig instruktør i delområde syd


I forbindelse med, at vores implementering nærmer sig den sidste fase før kontraktstart, har vi styrket vores team med endnu en yderst kompetent medarbejder, og vi kan med stor glæde fortælle jer, at Thomas Dahl Jespersen bliver en del af vores team pr. 1. januar 2022

Thomas Dahl Jespersen, Implementeringskonsulent


Det betyder, at vi stadig søger to faglige instruktører til delområde vest. Stillingerne kan søges via Jobnet, og vil blive besat efter aftale.


I øjeblikket arbejder vi også på højtryk med vores første vagtplaner, og er i god og konstruktiv dialog med 3f om lokalaftaler mm.

Vi er også ved at være færdige med en endelig opgørelse over de tilkendegivelser vi har modtaget fra jer, der er ansat i vores delområder, som ønsker ansættelse hos os pr. 1. april 2022. Når opgørelsen er komplet, udfærdiger vi de individuelle kontrakter. I den forbindelse bliver I hver især kontaktet om den videre proces.

I takt med, at vi indgår ansættelsesaftaler, får vi også et klart billede af hvor mange ledige stillinger vi ender med at skulle slå op. Når vi kender antallet af ledige stillinger, gennemgår vi de uopfordrede ansøgninger vi har modtaget og indleder en videre dialog med ansøgerne.

Evt. resterende ledige stillinger slår vi op i starten af det nye år.

Hvis I har spørgsmål og/eller bekymringer, er I meget velkomne til at kontakte os på mail eller telefon.


Åben-kontor-dage

Vi har nu afholdt de planlagte personlige møder, men fordi alle ikke har haft mulighed for at deltage, holder vi en række Åben-kontor-dage hvor I ikke behøver booke tid, men blot kan dukke op.

I delområde syd, vil I d. 7 og 10 december fra kl. 10-16 kunne træffe områdechef Torben Rold på Ærøvej 1 i Hobro.

I delområde vest, vi I d. 7 og 10 december fra kl. 10-16 kunne træffe områdechef Allan Sørensen på Elsøvej 107 i Nykøbing Mors.


Første ambulance færdigbygget og på vej til DK

Nu er vores første ambulance helt færdig og vi kan derfor vise jer lidt flere billeder 😊

De næste måneder glæder os til at modtage vores vognpark her i Danmark.


Valg af uniforms- og taskeleverandør

Efter en grundig testperiode hvor vi har lagt vægt på sikkerhed, komfort og brugbarhed har vi valgt, uniformer fra Mascot og tasker fra Rødvig. I skrivende stund er vi ved at få lavet prototyper med logo osv., og vi glæder os meget til at vise jer både uniform og tasker til vores næste informationsmøder.Næste informationsmøder

Vores næste informationsmøder bliver af en mere uformel karakter, end dem vi hidtil har afholdt. Vi vil nemlig gerne inviterer til jule- og nytårsarrangement.


Julearrangementet afholder vi d. 20. december fra kl. 15-18 på vores base v. Sjællandsvej 9 i Hobro. Her skal vi også indvie vores første færdige base i delområde syd.

Nytårsarrangementet afholder vi d. 4. januar fra kl. 15-18 på vores base v. Mågevej 13 i Fjerritslev. Her skal vi se vores første base i delområde vest.

Til begge arrangementer giver vi en orientering om ansættelsesproces, baseetablering, køretøjer og udstyr. Ud over det bliver der rig mulighed for uformel snak og hygge med fremtidige kolleger. Vi sørger selvfølgelig også for at der er lidt godt til både gane og mave 😊. I kan tilmelde jer via vores hjemmeside.


På snarligt genhør!


De bedste hilsner

Team PreMed