top of page

Nyhedsbrev nr.6

Tusind, tusind tak!

Vi har afholdt vores tredje række af informationsmøder, og hvor har det været fantastisk at møde så mange af jer igen.

Vi vil endnu engang gerne benytte lejligheden til at takke jer alle sammen for jeres deltagelse og engagement.

Med jeres spørgsmål, kommentarer og gode ideer ved vi, at PreMed bliver en fantastisk arbejdsplads, hvor vi har fokus på godt arbejdsmiljø, sammenhold og høj faglighed.


Vores kommende områdechefer er fundet

Vi kan med stor glæde fortælle at vores to kommende områdechefer er fundet.

I Syd har vi ansat Torben Rold. Torben er 53 år, bor i Skovsgård ved Brovst med sin kone Anne Mette, og 3 børn Jakob, Line og Tristan.

Torben har været i ambulancefaget i 21 år, er uddannet paramediciner og har virket som operativ leder de sidste 4 år.

Torben bruger sin fritid med sin familie, de har et gammelt sommerhus som kræver en del opmærksomhed. Derudover holder han sig i form med cykel og løb.


Torben udtaler: Jeg glæder mig rigtig meget til vores fremtidige samarbejde i PreMed, det bliver en spændende rejse vi skal på sammen😊


I Vest har vi ansat Allan Sørensen. Allan bor til dagligt i Nykøbing Mors med Betina og deres 3 børn.

Allan kommer med en fortid i Falck hvor han var ansat i 13 år. Han har de sidste 4 år arbejdet i Viborg kommune som distrikt leder i Hjemmeplejen.


Allan udtaler: Jeg glæder mig utrolig meget til, sammen med jer, at få skabt en arbejdsplads som indbyder til motivation, udvikling og det gode arbejdsmiljø.Stærkt team af instruktører ansættes pr. 1. januar 2022

Vi har også været i fuld gang med at rekruttere vores kommende fire faglige instruktører. Vi havde et felt at meget kompetente ansøgere, og glæder os helt vildt til at fortælle jer hvem vi har valgt når de sidste praktikaliteter er på plads.


Placering af yderligere fire baser er på plads

Etablering af baser med en god geografisk placering og fundamentet for et godt arbejdsmiljø er stadig en højt prioriteret opgave.

Vi er nu så langt i processen, at vi kan løfte sløret for placeringen af flere af vores baser. Men først kan vi dele nyheden om, at vi officielt flytter til Nordjylland den 1. november 2021.

Fra på mandag bor vi på Ærøvej nr. 1, indtil vores base på Sjællandsvej bliver færdig. Dermed kan vi være tættere på implementeringsprocessen og selvfølgelig på jer 😊

I er velkomne til at slå et smut forbi, hvis I har noget på hjertet, eller blot ønsker at møde os.

Mht. til yderligere baser, så forventer vi at blive på de nuværende lokationer i Brovst og Thisted. Det glæder vi os til!Vores base i Løgstør placeres endvidere på Aarsvej 5, lige ved Aggersundbroen.


Og basen i Farsø placeres på Søndergården 4, ved den tidligere materielgård.


Lejemålene i Løgstør og Farsø er nu under en gennemgribende renovering, der sikrer at de indrettes optimalt til ambulancedrift. Vi glæder os til at følge processen, og vise dem frem for alle interesserede i januar 2022.


Første prototype er færdig og er blevet fremvist for DPV i uge 41

Inden vi for alvor kunne sætte gang i produktion af alle vores køretøjer, skulle vi have godkendt vores første prototype. I den forbindelse har vi været en tur hos vores opbygger Ambulanz Mobile, hvor vi fik lejlighed til at tage et par billeder som vi kan dele med jer.Tredje række af informationsmøder afholdt og personlige samtaler indledt

Rigtig mange af jer har tilkendegivet, at I ønsker at være en del af vores team fra 1. april 2022, og det er vi meget taknemmelige for.

Vi er netop nu begyndt at afholde personlige møder som vi tilbyder for at skabe tryghed og afklaring i processen.

Ikke alle har dog mulighed for at komme til et personligt møde, og det er helt okay. Vi vil derfor gerne opfordre jer til at tage kontakt til os via telefon eller mail, hvis I går med spørgsmål og/eller bekymringer relateret til ansættelsesprocessen.


På snarligt genhør!

De bedste hilsner

Team PreMedbottom of page