top of page

Nyhedsbrev nr. 5

Udgivet den 26/8- 2021


Sommeren går på hæld og vi håber, at I har haft mulighed for at holde ferie og nyde den ekstra tid med venner og familie.

Hen over sommeren har vi kunne mærke en nedgang i møder, mails osv. Det betyder dog ikke, at vi ikke har arbejdet, men blot at vi har kunne være mere detaljeorienteret i vores opgaver.


Produktion af første prototype begynder snart

Hen over sommeren har MAN leveret alle vores chassiser til Ambulanz Mobile, så de nu står klar på fabrikken til opbygning. Vi glæder os rigtig meget til at følge processen, og er spændte på at se vores første køretøjer i fysisk forstand. Inden vi for alvor sætter gang i produktionen, skal vi have opbygget vores første prototype, der stort set bliver en færdigbygget ambulance med lysbro, stafferinger, båre, IT-udstyr osv. Vi har også modtaget den endelige stafferingsskabelon, så vi nu kender vores køretøjers fremtidige udtryk.

Vi forventer at vores prototype er klar til godkendelse ved DPV i oktober 2021.
Placering af base i Hobro er på plads

Etablering af baser med en god geografisk placering og fundamentet for et godt arbejdsmiljø, er en af vores vigtigste opgaver.

Vi er nu så langt i processen, at vi kan begynde at løfte sløret for placeringen af vores baser.

Den første base vi vil præsentere jer for, er vores base i Hobro. Den kommer til at ligge på Sjællandsvej 9. Lejemålet er nu under en gennemgribende renovering der sikrer, at den indrettes optimalt til ambulancedrift. Vi glæder os til at følge processen, og vise det frem for alle interesserede i december 2021.Rekrutteringsprocessen er i gang!

Før sommerferien åbnede vi for at reddere der arbejder i vores to delområder kunne tilkendegive om de ønsker at arbejde for os pr. 1. april 2022. Rigtig mange af jer har tilkendegivet, at I ønsker at være en del af vores team, og det er vi meget taknemmelige for.

Som lovet inviterer vi jer snarest til personlige møder så vi kan lære hinanden bedre at kende og få afklaret det praktiske omkring jeres ansættelser. Møderne afvikles i oktober-november.


Vi vil gerne understrege at det vigtigste for os er, at I er trygge i processen, og vi vil derfor endnu engang opfordre jer til at tage kontakt til os, hvis I går med spørgsmål og/eller bekymringer relateret til ansættelsesprocessen.

Vi er også i gang med at rekruttere vores to kommende områdeledere og har allerede modtaget flere spændende ansøgninger som vi glæder os til at se nærmere på før vi holder ansættelsessamtaler i uge 38.

Ligeledes er vi i gang med at rekruttere vores kommende faglige instruktører, og også her glæder vi os til at se nærmere på kandidaterne, før vi holder ansættelsessamtaler i uge 39.Uniformer og tasker

Hen over sommeren har vi modtaget uniformer fra hhv. Mascot, Uniform partner og Dansk uniform, og vi er nu i gang med en struktureret afprøvning så vi sikrer, at vores medarbejdere får de bedst egnede uniformer.

På vores næste informationsmøder vil vi præsentere mere om vores kommende baser, vagtformer, dokumentationssystemet ASSIGN og meget mere.

Vi har også modtaget af mærkerne Dimatax, PAX og Rødvig til afprøvning.Samarbejdet med DPV er en vigtig prioritet

Allerede nu er der skabt et godt og tæt samarbejde mellem DPV og PreMed. Vores fælles mål er at skabe den bedste ambulanceservice til borgerne i Nordjylland. Det betyder for eksempel, at vi har en fælles tilgang til rekruttering af mandskab, elever og kvalitet.”I DPV er vi utroligt glade for, at vi hurtigt er kommet i gang med at bygge gode relationer til PreMed, fordi vi tror på at en fælles tilgang og et godt samarbejde kommer borgerne bedst muligt til gavn”.

Kenneth Lübcke, Enhedschef i DPV.Næste informationsmøder

Vi havde planlagt at afholde informationsmøder her i august, men for at sikre at vi har noget mere konkret at fortælle jer, har vi valgt at vores næste informationsmøder i stedet afholdes i uge 40. På møderne håber vi at kunne præsentere vores ambulanceprototype samt vores valg af både uniformer og tasker. Ligeledes forventer vi at kunne præsentere vores to kommende områdechefer og vores endelige valg af baser.


På snarligt genhør!

De bedste hilsner

Team PreMed
bottom of page