Nyhedsbrev nr. 4

Udgivet den 5/7-2021


Solen skinner og temperaturen er efterhånden til, at vi kan indtage måltiderne under åben himmel. For de fleste af jer nærmer sommerferien sig, og det er tid til afslapning og genopladning i gode venners og families nærvær. Men inden vi når dertil, skal I lige have endnu et nyhedsbrev fra os. Vi har haft en helt fantastisk juni måned. Specielt fordi vi har fået lov at møde en masse af jer på vores første fysiske informationsmøder, men også fordi vores rekrutteringsproces, køretøjsopbygning og baseprioritering nu tager form.


Seks fantastiske informationsmøder Vi har afholdt i alt seks informationsmøder hen over to dage i hhv. delområde Vest og delområde Syd. Der var en flot tilslutning med mere end 100 engagerede deltagere, som med relevant feedback og spørgsmål bidrog til en konstruktiv dialog, der gjorde os klogere på vores fremtidige medarbejderes ønsker og behov. Tusind tak for det! På informationsmøderne, præsenterede vi blandt andet vores rekrutteringsproces, prioritering ift. baser og jeres fremtidige køretøjer, samt eksempler på akuttasker og meget mere. Jeres feedback var og er uundværlig, og derfor arbejder vi nu på højtryk for at skabe mulighed for, at I kan deltage i diverse arbejdsgrupper og derved få mere indflydelse på vores fælles fremtidige ambulancetjeneste. Vi danner til at starte med arbejdsgrupper inden for følgende områder:

  • Indretning af baser/SOP

  • Indretning af køretøjer/oppakning

  • Kvalitet og ASSIGN

  • Faglig udvikling, mentorordning og elever

  • Arbejdsmiljø og social kapital

Det praktiske omkring hvordan vi danner arbejdsgrupperne er ikke helt på plads endnu, så vi forventer først at opstarte aktivitet i de forskellige grupper sidst i august/september måned 2021.


Den kommende rekrutteringsproces I dialog med 3f og Dansk Erhverv er vi nået til enighed om, at vi tilbyder alle ambulance- og ST-reddere, ansættelse hos os stationsvist. Det betyder, at hvis du på nuværende tidspunkt er basispersonale i et af vores delområder, og ønsker ansættelse hos os pr. 1. april 2021, så skal du tilkendegive det via vores hjemmeside. Hvis du tilkendegiver, at du ønsker ansættelse hos os, vil vi meget gerne dig om bede om også at fortælle hvis du har særlige ønsker/behov og/eller interesser. Deadline for din tilkendegivelse er 15. august 2021. Herefter vil du blive inviteret til et individuelt møde, så vi kan lære hinanden bedre at kende. I starten af september 2021, slår vi de resterende basisstillinger op på vanlig vis. Stillingsopslagene bliver annonceret via vores hjemmeside. Rekruttering af vores faglige instruktører og områdechefer påbegynder vi i august 2021. Stillingsopslagene bliver annonceret via vores hjemmeside.

Besøg hos opbygger Ambulanz Mobile I juni måned var vi på besøg hos vores opbygger Ambulanz Mobile. Her fik vi blandt andet en grundig introduktion til fabrikken og fik set eksempler på den kvalitet vi kan forvente af deres opbygning, og vi kan kun sige, at vi glæder os rigtig meget til at præsentere jer for vores første prototype. Her under kan I se vores første TGE-chassis, som netop er blevet leveret fra MAN i Danmark.

Næste informationsmøder Vi afholder den næste række af informationsmøder sidst i august måned. Præcise datoer og tidspunkter er ikke fastsat endnu, så hold lige godt øje med vores næste nyhedsbrev først i august. På vores næste informationsmøder vil vi præsentere mere om vores kommende baser, vagtformer, dokumentationssystemet ASSIGN og meget mere.

Med ønske om en rigtig dejlig sommer til alle! De bedste hilsner Team PreMed