top of page

Nyhedsbrev nr. 10Så er nyt til jer igen!

Når vi ansætter personale, indretter baser og biler, tester udstyr osv. har vi altid for øje at skabe en arbejdsplads hvor der er et godt arbejdsmiljø og fokus på faglighed, ansvar, inddragelse og rum til kreativitet.
Rekruttering af personale

Rigtig mange af jer ønsker at være en del af vores team, og det er vi dybt taknemmelige for.

I øjeblikket arbejder vi på højtryk for at besætte vores sidste ledige stillinger, og glæder os over alle de gode ansøgninger vi har fået. Hvis du ikke har fået sendt en ansøgning afsted, og ønsker at blive en del af vores team, så tøv ikke med at kontakte en af vores fantastiske områdechefer Allan eller Torben.


Allan Sørensen, områdechef Vest

E-mail:as@premed.dk

Mobil: 44123101Torben Rold, områdechef Syd

E-mail: tr@premed.dk

Mobil: 44123102Vi kan også med stor glæde fortælle, at vi har ansat Dorte Nielsen og Jeanett Spelmann som arbejdstilrettelæggere.

Dorte er 50 år og bor i Gedved ved Horsens med sin mand og deres hund. De har tilsammen 4 børn, som bor i Valby, Næstved, Horsens og Holstebro.

Dortes erhvervsmæssige baggrund er blandt andet 26 år i Falck, hvor hun har været ansat i stort set alle funktioner på vagtcentralen, herunder som driftsupervisor med ansvaret for driften af ambulance og pt. De seneste snart 4 år har Dorte været ansat som sekretær i Reddernes Landsklub. Dorte glæder sig rigtig meget til at møde os alle sammen og ser frem til et godt samarbejde.

Jeanett Spelmann er 36 år, og til daglig bor hun på en nedlagt landejendom sammen med sin mand Henrik og deres to drenge Oscar og Victor. Jeanett har tidligere arbejdet i et eventbureau som personaleansvarlig, været koordinator hos DBU Jylland og de sidste 5 år har hun været ansat på en efterskole som det, der kan betegnes som en "levende blæksprutte".

Jeanett håber i den nærmeste fremtid at få sat ansigt på mange af os over en kop kaffe på stationerne, og glæder sig enormt til at blive en del af team PreMed.Indflytning på vores baser

Vi er i øjeblikket i fuld gang med at flytte ind i vores fine nye baser. Vi er allerede flyttet ind på vores base i Løgstør. Her har de kommende medarbejdere været inddraget i indretning og indkøb, og vi værdsætter alle deres gode indspark. Som I kan se på billederne, er det blevet en rigtig fin base.

Vi er også flyttet ind på vores base i Farsø. Vi har indrettet i tråd med basen i Løgstør, og som I kan se er det blevet en ret god base.


I skrivende stund er vi også ved at flytte ind på vores fine nye base i Fjerritslev.


Og i løbet af februar og marts måned flytter vi ind på de sidste nyrenoverede baser i Hobro, Nykøbing Mors, Vilsund, Aars og Hadsund. Alle baserne bestykkes ud fra de samme principper som i Løgstør og Farsø.

Pr. 1 april flytter vi ind på Falck stationerne i Støvring, Terndrup og Hurup. Samtidigt flytter vi også ind i de nuværende ambulancelokaliteter i Brovst og Thisted.


Introduktionsforløb for medarbejdere

Alle vores kommende medarbejdere skal gennem en introdag, der skal sikre, at vi alle sammen er helt klar til drift start 1/4. Vi har planlagt at afvikle særskilte introdage for ambulance og PT.

Fælles for alle er, at vi på introdagen skal:

- Øve brug af nyt materiel

- Se den færdige bil med oppakning

- Prøve tøjstørrelser til uniform

- Opdateres på overgangen mellem Falck og os
Introdagene varer 4 timer, hertil kommer der to timers videoforberedelse. Langt det meste af tiden kommer til at gå med, at I får bil og materiel i hænderne. Tilmelding til introdagen skal ske via vores hjemmeside, efter man har underskrevet ansættelseskontrakten.


Nyt om vores ambulancer

Alle vores ambulancer er nu i Danmark, hvor det sidste arbejde udføres. Vi glæder os til at tage dem i brug 1. april 2022. Men først skal de pakkes op med udstyr og utensilier. Det er vi i fuld gang med nu. Som I kan se på billederne, er der tænkt arbejdsmiljø og patientsikkerhed ind i alle løsninger.Sidste række af Informationsmøder

Vi glæder os alle sammen rigtigt meget til at møde jer igen på vores sidste informationsmøder, som vi afholder i marts 2022. Vi melder dato og sted ud så snart vi har det plads.


På snarligt genhør!


De bedste hilsner

Team PreMed
bottom of page