Efter PreMed A/S er blevet tildelt to delområder af ambulancekontrakten i Region Nordjylland, vil denne side løbende blive opdateret med informationer. 

Ønsker du at modtage løbende information via e-mail, kan du tilmelde dig til vores nyhedsbrev 

16. september 2021

Tilmelding til informationsmøde nr. 3 

Så er det snart tid til de næste informationsmøder!

Vi glæder os til at møde jer ansigt til ansigt igen. Møderne afholdes over to dage, med to møder pr. dag. Et møde i delområde vest (Thy hallen) og et i delområde syd (Messecenter Vesthimmerland).

Den 6/10-21: 

  • Thy hallen Lerpyttervej 50, Thisted kl. 13-15

  • Messecenter Vesthimmerland Messevej 1, Aars kl. 18-20

Den 7/10-21:

  • Messecenter Vesthimmerland Messevej 1, Aars kl. 13-15 

  • Thy Hallen Lerpyttervej 50, kl. 18-20

Dagsprogram: 

  • Siden sidst.

  • Nyt om baser.

  • Vagtformer og ferie.

  • Og meget mere…

Tilmelding:

Tilmeldingsfrist d. 3/10-21 via linket herunder. Hvis du bruger en mobilenhed, så skal du bruge menuen "Ambulance" og "Infomøder tilmelding" for at tilmelde dig.

18. august 2021

Så er tiden endelig kommet, nu udvider vi vores styrke! DETTE ER SLUT

Hvis du brænder for at være med til at forme fremtidens ambulancetjeneste i PreMed, så har du nu muligheden.

Vi søger to områdechefer og fire faglige instruktører. Hvis det er noget for dig, så skynd dig at klikke på linket her under:

 

5. juni 2021

Tilkendegivelse om ansættelse i PreMed DETTE ER SLUT 

Tryk på knappen her under og udfyld formularen, for at tilkendegive at du ønsker ansættelse hos PreMed pr. 1/4-2022. 

20. maj 2021

Tilmelding til informationsmøder

Så er det snart tid til de næste informationsmøder, og vi kan med stor glæde fortælle jer, at de bliver med fysisk fremmøde.

Møderne afholdes over to dage, med tre møder pr. dag, så vi har plads til så mange deltagere som muligt. Der er kaffe/te og sodavand.

Der er under de nuværende forhold plads til 45 deltagere pr. hold og krav om, at alle deltagere kan fremvise et gyldigt Corona pas.

Støvring 3/6 kl. 12:00-13:30  kl. 14:00-15:30  kl. 16:00-17:30

Thisted 17/6 kl. 12:00-13:30  kl. 14:00-15:30  kl. 16:00-17:30

Tilmelding sker efter først-til mølle-princippet. Hvis du bruger en mobilenhed, så skal du bruge menuen "Ambulance" og "Infomøder tilmelding" for at tilmelde dig. Tilmeldingen er slut.

 

27. februar 2021

Tilmelding til informationsmøder

Vi har nu åbnet for tilmelding til vores første informationsmøder og I kan tilmelde jer til møderne, ved at følge et af nedenstående link.

 

Tilmelding til mødet den 18. marts fra kl. 16.00 til 18.00

 

Tilmelding til mødet den 25. marts fra kl. 16.00 til 18.00

 

Vi har allerede nu modtaget en del spørgsmål, som vi vil besvare bedst muligt. Men vi vil gerne have endnu flere spørgsmål, så derfor opfordrer vi jer til at sende spørgsmål og kommentarer til nedenstående mail.

ambulance@premed.dk

17. februar 2021

Datoer for informationsmøder

PreMed afholder infomøder om processen frem mod kontrakt start i område syd og vest, som er de delområder PreMed fremover skal drive. Herunder basestruktur, ansættelsesprocedure, opbygning af organisation m.m. Møderne afholdes online på følgende datoer. Møderne er med samme indhold, så du behøver bare deltage på det ene møde.

  • 18. marts 2021 fra 16.00 til 18.00

  • 25. marts 2021 fra 16.00 til 18.00

Der vil blive åbnet for tilmelding til møderne i uge 8.

Op til møderne vil vi gerne have spørgsmål, kommentarer og input, så skriv blot til os på ambulance@premed.dk

3. februar 2021

Informationsmøder

Da vi ved det er vigtigt for eventuelt kommende medarbejdere, at få information om PreMed og arbejds- og ansættelsesvilkår hurtigst muligt. Arbejder vi i øjeblikket på, at få arrangeret den indledende runde af informationsmøder. Grundet omstændighederne, bliver de indledende informationsmøder afholdt online. Vi melder datoerne her på hjemmesiden og på vores facebookside hurtigst muligt.

Tak for din tilmelding, du vil nu modtage nyhedsbreve fra PreMed

2. februar 2021

PreMed A/S vinder ambulancekontrakt i Region Nordjylland

Region Nordjylland har netop offentliggjort resultatet af ambulanceudbuddet, hvor PreMed A/S er blevet tildelt Delaftale Vest og Delaftale Syd.

”Vi er stolte over at have vundet Delaftale Vest og Delaftale Syd, da det er kulminationen på et langt udbudsforløb, hvor vores dedikerede team har arbejdet intensivt på at lave et tilbud funderet på en høj kvalitet til en skarp pris. PreMed blev etableret med visionen om at komme ind på det danske ambulancemarked, derfor var dette udbud særdeles vigtigt for os” udtaler direktør Anders Vikke.

PreMed A/S blev stiftet i 2018 af Kenneth Kronohage, Heidi Vikke og Anders Vikke, der alle har baggrund i ambulancetjenesten. I 2020 købte finske 9Lives 51 % af PreMed, hvilket åbnede muligheden for at deltage i ambulanceudbud.

”Vi er utroligt glade for at have vundet to områder i Region Nordjylland, da det er helt i tråd med vores vækststrategi i Danmark. Vi har længe set det danske ambulancemarked som utroligt spændende, fordi der har været et behov for konkurrence. Samtidig vægtes kvalitet højt i udbuddene, hvilket er afgørende for os, da vi som organisation ikke vil kompromittere kvaliteten. Vi ser frem til det kommende samarbejde med Region Nordjylland og til de kommende ambulanceudbud, da vi har en ambition om betydelig vækst på det danske marked” Udtaler Markus Ulfstedt, der er bestyrelsesformand for 9Lives og PreMed.

PreMed begynder at køre ambulance i Region Nordjylland den 1. april 2022 og skal jf. kontrakten, køre i Regionen i minimum fem år.

”Selv om der er mere end et år til vi starter med at levere ambulancetjeneste i Region Nordjylland, så begynder arbejdet med at implementere kontrakten allerede nu. Det er en stor opgave at starte en kontrakt af denne størrelse og ambulancetjenesten er en kritisk del af samfundets infrastruktur, derfor skal alt være på plads til kontraktstart den 1. april 2022. Desuden er det vigtigt for os at møde potentielt kommende medarbejdere og samarbejdspartnere, hurtigst muligt. Vi ser frem til et godt samarbejde og tæt dialog med både Regionen og vores kommende medarbejdere” siger direktør Anders Vikke.

For yderligere information, kontakt direktør Anders Vikke på tlf. 28744112 eller på anders.vikke@premed.dk  

9Lives Amulance.jpg